Büyükşehir’den geçit yok!

Bursa ekibi Cizre Belediyespor karşısında zorlansa da arka arkaya ikinci kez kazandı

Büyükşehir’den geçit yok!

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde üst sıraları hedefleyen temsilcimiz Bursa Büyükşehir Belediyespor, 7. hafta maçında sahasında konuk ettiği 1 galibiyetli Rams Global Cizre Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek üst üste ikinci, toplamda dördüncü galibiyetini elde etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maçın ilk setini 25-22 kazanarak 1-0 öne geçen Bursa ekibi, ikinci 29-27 kaybetti ve durum 1-1’e geldi.

PUANINI 13 YAPTI

Üçüncü sette oyunun kontrolünü tekrar eline alan ve bu seti 25-22 kazanarak 2-1 öne geçen Bursa Büyükşehir Belediyespor, dördüncü sette çok zorlansa da kazanmasını bildi. Temsilcimiz, bu seti de 31-29, maçı ise 3-1 kazanmayı başardı. Puanını 13’e yükselten Bursa’nın Efeleri, 8. hafta maçında Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyesi ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

SALON: TVF Cengiz Göllü

HAKEMLER: İsmail Yıldırım, Serap Kuka

SETLER: 25-22, 27-29, 25-22, 31-29

SÜRE: 143 dakika (30, 39, 32, 42)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Orçun Ergün, Gökhan Gökgöz, Hakkı Çapkınoğlu, Emre Batur, Daudi, Bahov (Caner Ergül, Semih Çelik, Emre Berat Fırat, Gjorgiev, Ahmet Samet Baltacı, Mehmet Hacıoğlu)

RAMS GLOBAL CİZRE: Melih Sıratça, Halil İbrahim Yücel, Far, Hakan Polat, Mejias, Ömer Furkan Dur (Çağatay Durmuş, Muhammed Aray, Görkem Yazgan)

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X