Büyükşehir’den Gemlik’e ikinci spor tesisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gemlik’te ikinci spor salonunu yapıyor.

Büyükşehir’den Gemlik’e ikinci spor tesisi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Başkanvekili Abdülkadir Karlık ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’la birlikte Celal Bayar Anadolu Lisesi bahçesinde inşa edilen salon inşaatında incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi olarak bu dönemde ilçe belediyeleriyle birlikte tüm bölgelerde milli eğitime yönelik yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Altepe, okulların taleplerinin yerine getirilmesi, en güzel şekilde eğitim verebilmeleri ve her konuda desteklenmeleri konusunda yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Okulların bahçe düzenlemelerinden çevre duvarlarına, çatıların onarılmasından boya işlemlerine, laboratuvardan ısıtma sistemlerine kadar hangi konuda eksiklik varsa giderdiklerini söyleyen Başkan Altepe, “Yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimizle birlikte okulların ek inşaatlarını, spor tesislerini ve yeni binalarının yapımını da gerçekleştiriyoruz. Bütün ilçelerimizde yoğun şekilde çalışmalar sürüyor. Öğrencilerimizin spor yapması, onlara spor imkanlarının tanınması, tüm mevsimlerde ve tüm hava şartlarında spor yapabilmeleri için yeni tesisler kazandırılmasına büyük önem veriyoruz” dedi.

İlçelerde okullara yönelik yatırımlardan birinin de Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi’ne yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, okul spor salonu inşaatının Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürüldüğünü ifade etti.

İnşaatın hızla devam ettiğini ve açılışın yaz ayları içerisinde yapılacağını vurgulayan Başkan Altepe, “İnşallah bu yaz, salonumuzu açmış olacağız. Hem burada okuyan çocuklarımız rahatlıkla beden eğitimi derslerini yapacaklar hem de amatör sporcularımız, mahalle gençlerimiz seçtikleri branşlara göre çalışabilecekler. Hedefimiz, inşaatı bir an önce tamamlayıp salonu hizmete açmak. Gemlikli gençlerimize, amatör sporculara ve milli eğitime destek vermek. Onun için çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor. Başta Celal Bayar Anadolu Lisesi olmak üzere Gemlik’imize, mahallemize, vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, Büyükşehir Belediyesi’nin alt yapı ve çevreden sonra ilçede spora da ciddi yatırımlar yaptığını söyledi. Celal Bayar Anadolu Lisesi spor salonunun Büyükşehir’in Gemlik’te okullara yönelik yaptığı ikinci tesis olduğunu kaydeden Yılmaz, “İnşallah burası, spor tesisi olarak kayıtlara geçmiş olacak. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve değerli ekibine teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X