Büyükşehir’den Gördes’e Asfalt Atağı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesinde asfalt atağı başlattı. Ekipler Sindel Mahallesi’nin 30 yıllık asfalt yol hayalini gerçeğe dönüştürürken…

Büyükşehir’den Gördes’e Asfalt Atağı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesinde asfalt atağı başlattı. Ekipler Sindel Mahallesi’nin 30 yıllık asfalt yol hayalini gerçeğe dönüştürürken, Oğulduruk, Efendili, Börez, Beğel, Dutluca Mahalleleri’nin de ikinci kat asfalt atımına başladı. İklim şartları elverdiği sürece 112 kilometrelik asfalt hedefine ulaşmak için çalışmaların devam edeceği belirtildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 yılında hedeflenen 1800 kilometrelik asfalt hamlesi, Gördes ilçesinde de yüzünü gösterdi. 112 kilometre olarak planlanan asfalt yol için Gördes’te start verildi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes’teki mahalleleri toprak yollardan kurtarmak için yoğun tempoyla çalışıyor. 30 YILLIK RÜYA GERÇEKLEŞTİ Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gördes ilçesi Sindel Mahallesi’nde başlatılan asfalt yol yapım çalışmaları mahalle halkını oldukça mutlu etti. 30 yıldır mahallelerine asfalt yol yapılacağı sözü verilmesine rağmen bir türlü gerçekleşmediğini dile getiren Sindel Mahallesi halkı, bu hayali gerçekleştirdiği için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Sindel Mahallesi’nin yanı sıra, Oğulduruk, Efendili, Börez, Beğel, Dutluca mahallelerinin de toprak yollardan kurtulması için yoğun tempoyla çalışıyor. Mahallelerde ikinci kat asfalt atımına başlandığı belirtilirken, iklim şartları elverdiği sürece Gördes ilçesinde 2015 yılında yapımı planlanan 112 kilometrelik yolun asfaltlanmaya çalışılacağı aktarıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X