Büyükşehir’den Görükle’ye gençlik merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesine bağlı Görükle’ye gençlik merkezi yapıyor.

Büyükşehir’den Görükle’ye gençlik merkezi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirirken gençlere yönelik hizmetlerin de sürdüğünü söyledi. Belediye bürokratlarıyla Görükle’de inşaatı devam eden gençlik merkezinde incelemelerde bulunan Recep Altepe, “Uludağ Üniversitesi ile üniversitenin bulunduğu Görükle, Bursa için çok önemli bir bölge. 60 binin üzerinde öğrencisi olan Uludağ Üniversitesi’ne her alanda destek vermek için projeler geliştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Recep Altepe, bu projelerden birinin de Görükle’nin girişinde inşaatı devam eden gençlik merkezi olduğunu ifade ederek, “Gençlik merkezi inşaatımız hızla devam ediyor. inşallah 2017 yılı ortasında hizmete açılmış olacak. Burada gençlere yönelik her türlü sosyal alan oluşturuluyor. 6 katlı ve 3100 metrekare inşaat alanlı yurt binası ile 4 katlı 4400 metrekare inşaat alanlı gençlik merkezi, toplamda 7500 metrekare inşaat alanlı büyük bir kompleks olarak faaliyet gösterecek” diye konuştu.

Yatakhaneleri, etüt salonları, konferans ve faaliyet salonları ile sosyal alanlarının da bulunacağı kompleksin gençlerin önemli bir ihtiyacına cevap vereceği ifade edildi. Tesisin maliyetinin 10 milyon TL olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X