Büyükşehir’den Hakkari Evi

Hakkari Valiliği’nin girişimleriyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 milyon 200 bin TL harcanarak yaptırılan ‘Emir Sultan Parkı ve Hakkari Evi Kahvaltı ve Kafeterya Salonu’ hizmet vermeye başladı.

Büyükşehir’den Hakkari Evi

Hakkari’de Kültür ve Turizm Müdürlüğü arkasındaki  370 metrekare alanda inşa edilen ve 2 bin metrekare alana sahip olan Emir Sultan Parkı ve Hakkari Evi, hizmet vermeye başladı. Önceki gün hizmet vermeye başlayan 2 katlı Hakkari Evi’ni Vali Yakup Canbolat, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Demiray Demirci ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran da ziyaret etti.

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 milyon 200 bin önedek harcanarak yaptırılan Kültür Merkezi arkasındaki Hakkari evi ve Emir Sultan Parkı’nın hizmet vermeye başlamasının halkı mutlu ettiğini söyledi. Canbolat, şöyle dedi:

‘Geçen sene yapımına başlandı. Kış sezunu itibariyle bitmişti ve biz de bunu kiraya verdik. Burası Hakkari ilimizin sosyal, kültürel hayatına katkıda bulunacağımız bir mekan. İçerisinde Hakkari evinin tipik özelleğini yansıtan bir ‘Hakkari evimiz’ var. Burayı Hakkarili ve dışarıdan gelen vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş bulunuyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X