Büyükşehir’den Hopa’ya yardım

Büyükşehir Belediyesi, Artvin Hopa’da yaşanan selin ardından yaralarını sarmaya çalışan vatandaşlara yardım elini uzatarak erzak ve eşya gönderdi.

Büyükşehir’den Hopa’ya yardım

Büyükşehir Belediyesi, Anadolu’dan  Balkanlara, Kafkaslardan Suriye’ye kadar her yerde, yardıma ve desteğe ihtiyacı olan herkese kardeşlik elini uzatmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, erzak ve eşyalardan oluşan yardım TIR’ını, Merinos Parkı’ndan Hopa’ya uğurladı. Hopa’da yaşanan selin ardından yaraların sarılmasına destek olduklarını vurgulayan Altepe, “Artvin Hopa’da yaşanan sel felaketinde binlerce bina tahliye edildi, vatandaşlarımızın eşyaları heba oldu. Bu nedenle bölgede önemli ölçüde yardıma ihtiyaç var” dedi.

HOPA’NIN YANINDAYIZ

Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan’dan bölgedeki durumla ilgili detaylı bilgi aldığını anlatan Başkan Altepe, “Bizler de Bursa olarak destek olalım ve Hopa’nın yanında olduğumuzu gösterelim istedik. Özellikle bugünlerde vatandaşlarımızın en önemli ihtiyacı olan erzak, havlu, nevresim, battaniye, yorgan, halı, yatak, yastık gibi eşyaları Büyükşehir Belediyesi olarak temin ettik ve Hopa’ya gönderiyoruz” diye konuştu.

Altepe, Hopa’ya desteklerin devam edeceğini de sözlerine ekleyerek, “Hopa’ya gereken tüm desteği vereceğiz. Desteğimiz bu kadarla kalmayacak. Yeter ki insanların yaralarına bir nebze de olsa merhem olalım. Artvin ve Hopa’daki hemşehrilerimizin gerçek dostu olduğumuzu gösterelim istiyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Altepe, konuşmasının ardından Hopa’ya yardım TIR’ını Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte uğurladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X