Büyükşehir’den İnegöl’e yeni mezarlık

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl İlçesi’nin Alanyurt bölgesinde 100 bin metrekarelik alanda yeni bir mezarlık oluşturulduğunu ve son hazırlıkların sürdüğü mezarlığa Ağustos ayında defin işlemlerinin y

Büyükşehir’den İnegöl’e yeni mezarlık

Bursa’nın her köşesine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki ihtiyaçlara cevap vermeye devam ediyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl İlçesi’nin önemli bir ihtiyacı olan mezarlık alanının Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulduğunu söyledi.


Alanyurt Hamzabey Mahallesi’nde çalışmaları devam eden mezarlık alanında inceleme yapan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Bütünşehir’ uygulamasıyla Bursa’nın tüm ilçelerindeki her türlü soruna cevap verdiğini anlattı. İlçelerdeki eksiklerin giderilmesi için yoğun faaliyette olduklarını ifade eden Başkan Altepe, “İnegöl İlçesi’nde Alanyurt bölgesinin mezarlık sorunu vardı.


Büyüyen ve gelişen İnegöl ilçemizin mezarlık ihtiyacını karşılamak üzere Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir mezarlık alanı düzenledik. İnegöl Belediyesi’nin tahsis ettiği, Hamzabey Mahallesi yakınlarındaki 100 bin metrekarelik alanda son düzenlemeler yapılıyor. Çevre duvarları çekildi ve giriş kapılarıyla diğer düzenlemeler de yapılıyor. Alan define hazır hale getiriliyor. “dedi.

Son hazırlıkların yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, mezarlığa Ağustos ayı içinde defin işlemlerinin başlayabileceğini de ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X