Büyükşehir’den Keles’e ürün toplama merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles’e inşa edilen ürün toplama merkezi bir ay sonra hizmete giriyor.

Büyükşehir’den Keles’e ürün toplama merkezi

Başkan Recep Altepe, ilçe belediyeleriyle birlikte köyden göçün önüne geçebilmek için çalıştıklarını ifade etti.

 

Keles’in Kıranışıklar köyünde yaptırılan ve 800 metrekarelik alana sahip ürün toplama merkezinin de bunlardan biri olduğunu ve yaklaşık 1 ay sonra hizmete gireceğini kaydeden Başkan Altepe, “Çevre düzenlemeleri ve asfalt çalışmalarıyla birlikte burası, başta çilek, kiraz ve ahududu gibi ürünlerin toplanacağı güzel bir merkez olacak” dedi. Üretilen ürünlerin toplanmasında ve pazarlanmasında bölgenin can damarını teşkil edecek merkezin Keles ve civarındaki tüm köylere hizmet edeceğini söyleyen Başkan Altepe, “İnşallah köylünün ürünü burada değerlenmiş olacak. Bereket de artmış olacak” diye konuştu.

Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke ise, Uzunöz, Kemaliye, Alpagut ve civar köyler için Kıranışıklar’da pazar oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Teke, “Çevresiyle birlikte mükemmel bir tesis olacak. Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X