Büyükşehir’den kız öğrenci yurdu

Büyükşehir Belediyesi Görükle’ye kız öğrenciler için yurt kazandırıyor. Görükle’de eski koza kooperatifine ait 3600 metrekare alanı yurt yapılması için kamulaştıran Büyükşehir Belediyesi, inşaatın yapımı noktasında da Alpiş İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başka

Büyükşehir’den kız öğrenci yurdu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, vatanına, milletine, devletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik ile Türkiye’nin bir dünya ülkesi olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Başkan Altepe, “Bu yatırımlarla birlikte ilkokul 2 olan ülkemizin eğitim seviyesi ortalaması orta 2’ye kadar yükseldi. İnşallah daha da yükselip, dünya ortalamasına ulaşacağız. Bunun için Büyükşehir Belediyesi olarak biz de yoğun bir çalışma içindeyiz. 12 farklı noktada okullarımız yapılıyor. 600’ün üzerinde okulun ihtiyaçlarını karşıladık. Her yıl 300 binin üzerinde gencimize spor yaptırıyoruz. Görükle’de de öğrencilerimiz en önemli sorunu barınma ile ilgili. Bu sorunun çözümüne yönelik güzel bir proje hayata geçiyoruz. Katkı sağlayan hayırsever işadamımız Sertaç Karaalp ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hayırsever işadamı Sertaç Karaalp de eğitime yapılan desteğin, ülkenin geleceğine yapılan en sağlam yatırım olduğunu belirterek, bu inançla önemli bir hayır işine başladıklarını vurguladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X