Büyükşehir’den köylere ceviz soyma makinesi

Tarıma destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’ün kırsal mahallerine 15 adet ceviz soyma makinesi dağıtıldı.

Büyükşehir’den köylere ceviz soyma makinesi

Ceviz soyma makineleri Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından mahalle muhtarlarına teslim edildi. Altepe, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak İnegöl Belediyesi ile birlikte çalışmaları hızla sürdürdüklerini belirterek, “Halkımızın talepleri doğrultusunda belediye olarak desteklerimizi sürdürüyoruz. Bütünşehir uygulamasıyla birlikte kırsal kesime biz destek veriyoruz. Bugün burada ceviz soyma makinelerini dağıtıyoruz. Hangi konuda talep olursa karşılıyoruz. İnsanlarımızın kendi köylerinde hayatını sürdürebilmesini arzu ediyoruz. Bunlar belediyemizin programına alındıktan sonra ortalama 1 ya da en geç 1,5 yıl sonra bitiyor. Yeni dönemde programa aldığımız, inşaatına başladığımız göletler yılbaşından sonra bitmiş olacak. Daha sonra diğerleri sırasıyla yapılacak” dedi.

Konuşmaların ardından 15 ceviz soyma makinesi mahalle muhtarlarına teslim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X