Büyükşehir’den Köylere Sağlıklı Yaşam Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından köylerde sağlık eğitimleri düzenledi. Kocaeli Büyükşehir Be…

Büyükşehir’den Köylere Sağlıklı Yaşam Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından köylerde sağlık eğitimleri düzenledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, köylerde yaşayan vatandaşlara yönelik sağlık eğitimi gerçekleştirdi. Kandıra’nın Bağırganlı ve İzmit’in Nebi Hoca köylerinde yaşayan vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen sağlık eğitimi sonrası katılımcılara kemik taraması testi uygulandı. Çalışmalar kapsamında halkın sağlığını korumaları amacı ile hijyen ve beslenme eğitimleri gerçekleştirildi. Eğitimlerde düzenli beslenmenin ve sağlıklı gıdalar tüketmenin önemine vurgu yapıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen eğitim sonrası programa katılan tüm katılımcılara kemik taraması testi uygulandı. Kemik taraması testinde riskli görülen vatandaşlar ilgili sağlık kurumlarına yönlendirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X