Büyükşehir’den mutlusu yok

Slovak rakibini set vermeden geçen Altın kızlar, Bursa’ya şen döndü. Slavia EU Bratislava galibiyetiyle CEV Challenge Kupası’nda çeyrek final için avantaj yakaladıklarını söyleyen Başantrenör Jan de Brandt, “Sonuç güzel ama sergilediğimiz oyun daha güzel”

Büyükşehir’den mutlusu yok

RECAİ UYSAL

Slovakya’da oynadığı CEV Challenge Kupası 2. Tur ilk maçında Slavia EU Bratislava takımını 3-0 yenerek 8 Şubat’ta Bursa’da oynanacak rövanş öncesi avantaj elde eden Büyükşehir Belediyespor, Bursa’ya mutlu döndü.

Başantrenör Jan de Brandt, Slovak ekibi karşısında iyi bir maç çıkardıklarını ifade ederek, ‘Maça çok konsantreydik, servisleri iyi kullandık. Özge gerçekten iyi paslar dağıttı ve bu pasları hücumda iyi kullandık. Bunlar bizi zafere götürdü. Mutluyum ama sadece maçı kazandığımız için değil oynadığımız oyundan da çok mutluyum” dedi.

HEDEF FİNAL

Büyükşehir Belediyespor’da takım kaptanları İpek Soroğlu ve Özge Kırdar da, ‘Bratislava rakibimiz olmayacak kadar kolay bir ekipti. Burada kolay bir galibiyet aldık. Rövanşın seyircimiz önünde daha kolay geçeceğine inanıyorum. Hedefimizi her zamanki gibi final oynayıp kupayı kazanmak. Geçen sene olmadı ama bu sene bunu başarmak istiyoruz. Tabii ki kolay rakiplerle oynamak sıkıntı. Ayrıca uzun yolculuklar yapıyoruz. Bu da yorucu oluyor. Zayıf rakiplerle oynadığımız zaman ister istemez rakibin temposuna ayak uyduruyoruz ama kalitemiz belli olduğu için maçları kolay kazanabiliyoruz” diye konuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X