Büyükşehir’den ortaokula kütüphane

Büyükşehir Belediyesi, okullarda kütüphane kurulması çalışmaları kapsamında, Mustafakemalpaşa TOKİ Fatih Ortaokulu’na yeni bir kütüphane kazandırdı.

Büyükşehir’den ortaokula kütüphane

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Kütüphaneler Şube Müdürlüğü, okullarda kütüphane kurulması çalışmaları kapsamında Mustafakemalpaşa TOKİ Fatih Ortaokulu’na yeni bir kütüphane kazandırdı. 

Mustafakemalpaşa TOKİ Fatih Ortaokulu, Mustafakemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, ilçe okullarının müdürleri, öğretmenleri ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile öğrencilerin katıldığı açılış töreninin ardından, Büyükşehir Belediyesi katkıları ile farklı yaş gruplarına yönelik olarak hazırlanan kitaplarına kavuştu. 

BİNDEN FAZLA KİTAP

Kütüphanede, kaynak ders kitaplarından romanlara ve hikâyelere kadar binden fazla kitap yer alıyor. Öğrencilerin kitap okumaya alışmasının önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, eğitime verdiği katkılardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X