Büyükşehir’den taş toplama makinesi

Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen taş toplama makinesi, Yenişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü denetiminde çiftçilerin hizmetine sunuldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından çiftçilerin kullanımı için Yenişehir’e gönderilen taş toplama mak

Büyükşehir’den taş toplama makinesi

GÜRHAN ADANA

 

Yenişehir Ovası’nın, bölgenin en önemli ovalarından biri olduğunu belirten Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ‘Tarlaların yüzeyinde bulunan taşların toplanarak toprağın işlenmesini kolaylaştırmak, tohum yatağının rahat ve doğru hazırlanmasına olanak sağlayarak verimi arttırmak amacıyla Büyükşehir Belediyemizin gönderdiği makine, çiftçimize sunulmuş önemli bir hizmet’ dedi. 

MALİYET DÜŞECEK

Toprak işlemede kullanılan ekipmanların, taşlar nedeniyle zarar gördüğünü söyleyen Çelik, ‘Yapılacak taş toplama işlemiyle, çiftçimizin bakım ve onarım masraflarında önemli bir düşüş yaşanacak, verimde ise artış sağlanacaktır’ diye konuştu. 

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ‘İlçemize bu hizmetin kazandırılmasında katkıları bulunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye teşekkür ediyorum. Bu ücretsiz hizmetten yararlanmak isteyen çiftçilerimiz, Yenişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilirler’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X