Büyükşehir’den Yıldırım’da çifte açılış

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 milyon TL harcanarak Yıldırım’a kazandırılan Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi ile yeniden düzenlenen 2 Cadde, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Büyükşehir’den Yıldırım’da çifte açılış

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapılan yatırımla birlikte Bağlaraltı mahallesinin toplam 800 metrekare inşaat alanına sahip yeni hizmet binasına kavuştuğunu söyledi. 

Binanın zemin ve 1. kattan oluştuğunu, çevre ve meydan düzenlemesiyle bölge halkının ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte donatıldığını belirten Başkan Altepe, hizmet binasında aile sağlığı merkezi başta olmak üzere muhtarlık, çok amaçlı salonlar ve BUSMEK derslikleri gibi birimlerin yer alacağını ifade etti. 

Başkan Altepe, aile sağlığı merkezi ve belediye hizmet binası önünde bulunan 2. Cadde’nin da yapılan çalışmalar kapsamında yenilendiğini kaydetti. 2. Cadde düzenlemeleri için 2 bin 863 ton sıcak asfalt, bin 920 ton dolgu malzemesi, 2 bin 157 metrekare bordür, 2 bin 892 metrekare tretuvar ve parke, 352 metre de perde duvar kullanıldığını vurgulayan Başkan Altepe, çalışmaların yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olduğunu belirtti. 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de AK Parti belediyeleri olarak insana hizmet noktasında birleştiklerini vurgulayarak, ilçeye katkı sağlayacak aile sağlığı merkezi ve cadde nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. 

İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan da, Başkan Altepe’ye sağlık yatırımlarına karşı hassasiyeti nedeniyle teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X