Büyükşehir’e takviye

İyi bir kadro kurmak isteyen yeşil beyazlılar, 7 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, Birgül Aycan Aktaş, İlemnur Duman ve Gülgün Bulut ile sözleşme yenilerken, Gülay Gül, Selin Uzun, Ceren Neb

Büyükşehir’e takviye

RECAİ UYSAL

Yeni adıyla Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Büyükşehir Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımın başantrenörlüğüne Ali Özbay’ı getiren Bursa ekibi, altyapıdan bu yana takımda yer alan Birgül Aycan Aktaş, İlemnur Duman ve Gülgün Bulut ile sözleşme yenilerken, Gülay Gül, Selin Uzun,  Ceren Nebioğlu ve  Zeynep Zilan Şahin’i kadrosuna kattı. Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen törenle sporcular kendilerini yeşil beyazlı takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladılar. 

TRANSFER SÜRECEK

Bursa’yı bu sezon da en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyleyen Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık, “Bu sene hedeflerimiz doğrultusunda iddalı bir takım kurmak istiyoruz. Voleybol takımımızdan sonra diğer vitrin takımımız olan basketbol takımımız için de kadromuza iyileştirme çalışmalarını sürdürüyoruz. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Yeni bir ekiple başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Takıma 2-3 pozisyon için takviye daha yapmayı planlıyoruz. Ayrıca kadromuza bir yabancı oyuncu transfer edeceğiz” diye konuştu.

Fethiye Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Başkan Yardımıcısı İlhan Satık ve sporcuların yanısıra İdari Menajer Sabri Can, Başantrenör Ali Özbay, Yardımcı Antrenör Gökhan Aşıcı, Altyapı Antrenörü Mejnun Ömeroğlu da yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X