Büyükşehir’e takviye

7 Ocak’ta Federasyon Kupası’nda Ormanspor’la karşılaşacak yeşil beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürürken, yeni transfer ABD’li Cleandra Roberts da takıma katıldı ve dünkü antrenmanda yer aldı.

Büyükşehir’e takviye

RECAİ UYSAL

Kadınlar Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda ligin ilkyarısında istediği sonuçları alamayan, ancak ikinci yarıda çıkışa geçmek isteyen Büyükşehir Belediyespor 7 Ocak’ta start alacak Federasyon Kupası maçı hazırlıklarını sürdürürken, kadrosuna ABD’li Cleandra Roberts’ı kattı. Ligin ilkyarısında takımda yer alan Mercedes Walker’dan beklenen performansı alamayan ve oyuncuyla yollarını ayıran Bursa ekibi, geçtiğimiz sezon Bulgaristan’da forma giyen Cleandra Roberts’ı takıma dahil etti.

BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ

Önceki gün Bursa’ya gelen 1991 doğumlu oyuncu, dün gerçekleştirilen antrenmanda da yer aldı. LIU Broklyn Blackbirds Üniversite takımında forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon Bulgaristan’da oynayan 1.83 boyundaki oyuncu, lig hakkında fazla bilgi sahibi olmadığını belirtirken, ligin ikinci yarısında başarılı olmak istediklerini söyledi. Takımın başarısında pay sahibi olmak istediğini belirten Cleandra Roberts, “Keyifli bir sezon geçirmek istiyoruz. Umarım bunda başarılı oluruz” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ligin ilkyarısının istedikleri gibi geçmediğini belirten Antrenör Ali Özbay ise, “Sakatlıklar, hastalıklar, performansımızı etkiledi. İlkyarıda kadromuzda yer alan Mercedes Walker da uyum sorununu atlatamadı. Bu bize zaman kaybettirdi. Tabii transfer çalışmalarımız sürüyor. Yeni oyuncumuzun takıma katkı sağlayacağına inanıyorum. Federasyon Kupası’nda da zorlu bir maç oynayacağız. İyi mücadele etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X