Büyükşehir’e usta pasör

Güçlü bir kadro kurmak isteyen Bursa ekibi, başarılı pasörle sözleşme imzaladı… Yeni sezonda Avrupa’da bir şampiyonluk daha isteyen, ligde de üst sıraları hedefleyen Büyükşehir Belediyespor, Fatma Yıldırım, Ergül Avcı, Cansu Aydınoğulları’ndan sonra Ecz

Büyükşehir’e usta pasör

ERKAN SAĞLIK

Geçtiğimiz sezonda CEV Challenge Kupası’nı kaldıran ve Sultan Ligi’ni 5. sırada tamamlayarak yeniden Avrupa kupalarına katılma hakkın kazanan Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Başantrenör Jan de Brandt’la devam etme kararı alan, Fatma Yıldırım’la sözleşme yenilen ve geçtiğimiz günlerde Ergul Avcı ve Cansu Aydınoğulları ile anlaşma sağlayan Bursa ekibi, Eczacıbaşı’ndan Nilay Özdemir’i de kadrosuna kattı. 1985 doğumlu başarılı pasör, Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

BAŞARILAR DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, bu sezon ligde yeniden üst sıraları, Avrupa’da da şampiyonluğu hedeflediklerini ifade ederken, “Güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalara başladık. Belediye başkanımız Recep Altepe’nin yatırımlarıyla bir çok branşta başarılar elde ettik. Bu başarıları devam ettirmek istiyoruz. Başarılı oyuncu Nilay ile sözleşme imzaladığımız için mutluyuz” dedi. Büyükşehir Belediyespor’un ülkemizi Avrupa kupalarına ve iyi voleybola alıştırdığının belirten Nilay Özdemir ise “Gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Bursa’da olmaktan, Büyükşehir ailesinin bir parçası olmak gurur duyuyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X