Büyükşehir’in altın kızları

Genç bayanlarda üst üste 2. kez zirveye çıkan sporcuları kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Bizim atletizm takımımız her zaman başarılarıyla adından söz ettiriyor’ dedi.

Büyükşehir’in altın kızları

Portekiz’de gerçekleştirilen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Şampiyonası’nda genç bayanlarda şampiyon, büyük bayanlarda dördüncü sırada yer alan Bursa Büyükşehir Belediyespor kulübü ödüllendirildi. 

Önceki gün Büyükşehir Belediye Sarayı’nda yapılan organizasyonda sporcular Gülnaz Uskun, Atife Güneş, Bahar Atalay, Gülsün Tunç, Esma Aydemir ve Başantrenör İshak Kaya ile antrenör ekibine Başkan Recep Altepe tarafından altın hediye edildi. Törende Türkiye Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Muzaffer Karadeniz ve Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Arslan da hazır bulundu.

ATLETİZM’DE ÇOK İYİYİZ

Başkan Recep Altepe, sporcuları ve antrenörlerini kutlayarak, ‘Atletizm bütün sporların anasıdır. Her sporcu bence öncelikle iyi bir atlet olmalıdır. Maşallah bizim atletizm takımımız da her zaman başarılarıyla adından söz ettiriyor. 

Bu yıl Portekiz’in Albufeira kentinde düzenlenen şampiyonada yer alan genç bayan takımımız şampiyon olarak üst üste ikinci zaferini elde etti. Ayrıca büyük bayanlarda milli atlet Esma Aydemir ferdi sıralamada üçüncülük kürsüsüne çıktı. Başta Başantrenör İshak Kaya ile antrenör ekibine ve sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X