Büyükşehir’in altın raketleri!

20-23 Mayıs tarihleri arasında Hüdavendigar Tenis Kortları’nda düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu Büyükler Haftasonu Tenis Turnuvası’nda Büyükşehir Belediyespor Kulübü tenisçileri 3 birincilik ve 2 ikincilik elde etti.

Büyükşehir’in altın raketleri!

Bursa Büyükşehir Belediyespor evsahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Tenis Federasyonu Büyükler Haftasonu Tenis Turnuvası’nda heyecan sona erdi. Hüdavendigar Tenis Kortları’nda 20-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda 72 erkek, 39 kadın olmak üzere 111 sporcu mücadele ederken, Büyükşehir Belediyespor Kulübü 3 birincilik, 2 ikincilik olmak üzere 5 madalya kazandı.

15 ŞEHİR KATILDI
Turnuvada Bursa’nın yanı sıra İzmir, İstanbul, İzmit, Gebze, Antalya, Ankara, Samsun, Eskişehir, Gaziantep, Yalova, Bilecik, Kütahya, Çanakkale ve Konya’dan raketler yer aldı. 2’si kapalı 7 kortta oynanan ve 13 yaş üstü sporcuların katıldığı organizasyonda kadınlar 5, erkekler ise 9 grupta mücadele etti. Büyük heyecanın yaşandığı turnuvada kadınlar 2. Grup finali ilginç bir müsabakaya sahne oldu.

MADALYA SEVİNCİ
Bursa Büyükşehir Belediyespor’un kardeş tenisçileri birincilik için karşı karşıya geldi. Birinciyi belirleyen maçta Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Dilay Demir birinci olurken, İrem Demir ise ikinci sırada yer aldı. Kadınlarda da Bursalı raketlerden Duru Karakaş altın madalyaya ulaşırken, Sevde Melek Talaz da gümüş madalya kazandı. Erkeklerde de Bora Dönmez altın, madalyanın sahibi oldu.

20-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada kadınlarda şampiyon olan Dilay Demir’e madalyasını Büyükşehir Belediyespor Başkanı Gökhan Dinçer, ikinci İrem Demir’e Büyükşehir Belediyespor Kulübü Tenis ve Kano Branşından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Konat takdim etti.

Erkeklerde madalyaları Büyükşehir Belediyespor Başkanı Gökhan Dinçer ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Şahin verdi.

Kadınlar 4. Grup’ta birinci olan Hülya Önel’e madalyasını Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boks Branşından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Alpaslan, ikinci Zeynep Kıyık’a Büyükşehir Belediyespor Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dergah Alkan verdi.

Hüdavendigar Tenis Kortları’nda gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren sporculara madalyalarını takdim eden Büyükşehir Belediyespor Başkanı Gökhan Dinçer ile Yönetim Kurulu Üyeleri Dergah Alkan, Fuat Alpaslan ve Yusuf Konat velilerle de sohbet ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X