Büyükşehirin hizmet ağıyla birlikte araç filosu da genişliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hizmet sınırlarının genişlemesine paralel olarak ilçelere daha verimli hizmet götürebilmek için BUSKİ filosuna yaklaşık 3,5 milyon TL’lik yatırımla 24 yeni araç ekledi. Başkan Altepe, yeni alınan araçların ağırlıklı olarak büy

Büyükşehirin hizmet ağıyla birlikte araç filosu da genişliyor

Sağlıklı şehirlerin ancak sağlıklı bir alt yapı üzerine inşa edileceğinden hareketle altyapı yatırımlarına büyük önem veren ve BUSKİ aracılığıyla 25 yılda yapılan altyapı yatırımının yarısından fazlasına 6 yıl içinde hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, hizmet sınırlarının genişlemesiyle birlikte araç filosunu güçlendiriyor.

Büyükşehire yeni bağlanan ve yeterli altyapı hizmeti bulunmayan ilçelerin bir an önce sağlıklı bir altyapıya kavuşturulması maksadıyla 24 yeni hizmet aracı BUSKİ filosuna dahil edildi. Yeni alınan 10 adet kombine kanal temizleme aracı, 6 adet panelvan, 2 adet minibüs ve 6 adet tek kabin kamyonet BUSKİ bahçesinde düzenlenen törenin ardından görev yerlerine uğurlardı.

Yeni alınan araçların tanıtım törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir’e yeni bağlanan ilçelerle birlikte genişleyen hizmet alanına etkili bir altyapı hizmeti sunabilmek için sürekli araç filosuna takviye yaptıklarını söyledi. 

Kent merkezinden sahillere, Uludağ’da kırsal kesime kadar her alanda yoğun bir çalışma içinde olduklarını dile getiren Başkan Altepe, “Bugüne kadar ‘bu iş bizim sorumluluğumuzda değil’ deyip, hiçbir görevden kaçmadık. Aynı sorumlulukla 17 ilçemizde de çalışmalara devam ediyoruz. Nasıl dünyada ilk ona giren stadyumu Bursa’ya kazandırıyorsak, nasıl Avrupa’da bile olmayan Bilim Teknoloji Merkezi’ni Bursa’ya kazandırdıysak, bütün ilçelerimizde böyle örnek projeleri hayata geçireceğiz. Orhangazi Keramet’ten Büyükorhan ve Harmancık’taki termal kaynaklara, İnegöl’deki Oylat’a kadar her alanda projelerimiz hazır. ‘Alet işler el övünür’ demişler. Biz de iş yapabilme kabiliyetimizi artırmak maksadıyla sürekli yeni araçlar alıp şantiyelerimize gönderiyoruz. Yeni hizmete alınan araçlar da Bursa’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Kesilen kurdelenin ardından yeni alınan araçlar, görev bölgelerine gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X