Büyükşehir’in hizmet filosu daha da güçlendi

‘Daha temiz ve daha yeşil Bursa’ hedefiyle çalışmalarına yön veren Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet filosu, 11 yeni temizlik aracıyla daha da güçlendi.

Büyükşehir’in hizmet filosu daha da güçlendi

Büyükşehir Belediyesi’nin Demirtaş yolu üzerindeki bakım atölyelerinde yapılan törende yeni temizlik araçları tanıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir il olması için çevre projelerine büyük önem verdiklerini hatırlattı. Başkan Altepe, “Bütün ilçelerimizde hizmetlerimize devam ediyoruz. Dünyaya temizliği ve medeniyeti öğreten bir millet olarak şehrimizin daha temiz görünmesini önemsiyoruz. ‘Avrupa Şehri Bursa’nın en iyi hizmeti alması için çabalıyoruz” dedi.

SON TEKNOLOJİ BURSA’DA

Bursa’nın 2 yıl önce Türkiye’nin en temiz kenti ödülünü aldığını da hatırlatan Başkan Altepe, “Yeşil Bursa’nın sağlıklı ve temiz bir kent olmasını, donanımlı ve modern araçlarla bu temizliğin yapılmasını istiyoruz. Bugün hizmet filosuna dahil olan 11 yeni araçla, filomuz toplam 31 özellikli araca ulaştı. Dünyanın son teknolojisine sahip temizlik araçları, Bursa’nın ana arterlerini temizleyecek” diye konuştu.

Başkan Altepe, Bursa’nın her alanda olduğu gibi bu konuda da örnek ve öncü olmasını istediklerini söyleyerek, “Yeni araçlar ana arterlerde, kavşaklarda ve kamuya açık ortak kullanım alanlarımızda temizlik çalışması yapacaklar. 4 ravo yol süpürme aracı, 2 pelikan mekanik tip süpürme aracı, 1 yüksek basınç yıkama aracı ve 4 yol süpürme aracı olmak üzere toplam maliyeti yaklaşık 10 milyon TL’nin üzerinde olan yeni araçlar filoya katıldı” şeklinde konuştu.

Başkan Altepe, konuşmasının ardından, törene katılan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte kurdele keserek yeni araçların faaliyetini başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X