Büyükşehir’in iddiası var

Bursa ekibi, bugün sona erecek Uluslararası Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’nda son şampiyon Proton Saratov’u set vermeden geçti ve şampiyonluk şansını sürdürdü.

Büyükşehir’in iddiası var

RECAİ UYSAL

Büyükşehir Belediyespor tarafından merhum Cengiz Göllü anısına bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Cengiz Göllü Voleybol turnuvası’nda 4. gün geride kalırken, Bursa ekibi, 3. maçında 2. galibiyetini alarak şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Cengiz Göllü Voleybol salonu’nda geçen senenin şampiyonu Rus ekibi Proton Saratov ile karşılaşan Büyükşehir Belediyespor, rakibine 25-23, 32-30 ve25-21’lik setlerle üstünlük sağladı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

BUGÜN BİTİYOR

Günün diğer maçında şampiyonluk iddialı bulunan Yunan temsilcisi Olimpiakos da Bulgar Maritza Plovdiv’i 25-18, 25-22 ve 2515’lik setlerle 3-0 mağlup etti. Turnuvada bugün saat 15.30’da Azerrail Bakü-Olimpiakos, saat 18.00’de ise Büyükşehir Belediyespor-Maritza Plovdiv maçları oynanacak. Karşılaşma sonrasında ise ödül töreni düzenlenecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X