Büyükşehir’in tadı yok: 1-3

Bu sezon Voleybol Efeler Ligi’nde istediği sonuçları alamayan yeşil beyazlılar, evinde ilk seti aldığı maçta Galatasaray’a yenilmekten kurtulamadı

Büyükşehir’in tadı yok: 1-3

RECAİ UYSAL

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi’nde çıkış arayan Büyükşehir Belediyespor, sahasında üst sıraları zorlayan Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar önceki gün kadrosuna kattığı Amir Ghafour’un da forma giydiği maça iyi başladı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maçın ilk setinde teknik molaya kadar etkili olan Büyükşehir Belediyespor, zaman zaman bocalasa da rakibine 25-23 üstünlük sağladı. İkinci sete de iyi başlayan Bursa ekibi, son bölüme kadar üstünlüğü korudu. Ancak yeşil beyazlılar, son bölümdeki basit hatalar sonrası rakibinin 25-23’lük üstünlüğünü önleyemedi.

ENGEL OLAMADI

Müsabakanın üçüncü setine istekli başlayan Büyükşehir Belediyespor, ilerleyen bölümde file önünde üstünlüğü kaptırdı. Rakip blokları aşmakta zorlananan yeşil beyazlılar, servis hatalarını da önleyemeyince üçüncü seti, 25-19 kaybetti. Dördüncü setin başında rakip hücumları durdurmakta zorlanan Büyükşehir Belediyespor, teknik molaya da 12-8 geride girdi. İlerleyen bölümde basit hatalar yapmaya devam eden Bursa ekibi, rakibinin 25-14’lük üstünlüğüne engel olamadı. Böylece maçtan 3-1 yenik ayrılan yeşil beyazlılar, 17. maçında 12. yenilgisini almaktan kurtulamadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X