‘Büyükşehir’le birlikte çalışmak istiyoruz’

Balkan ve Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Berat Tunakan, Balkanlar’da Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.

‘Büyükşehir’le birlikte çalışmak istiyoruz’

Tunakan, derneğin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi makamında ziyaret etti. Buradaki konuşmasında Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği kültürel, sosyal ve ekonomik yatırımlarla Balkanlar coğrafyasında iz bıraktığını belirten Tunakan, ”Biz BALKANTÜRKSİAD olarak Büyükşehir Belediyesi’ni her zaman yanımızda hissediyoruz. Dernek olarak Balkan coğrafyası ve ülkemiz arasında her anlamda işbirliğini artırmak ana hedefimiz. Balkanlardaki etkinliğimiz de her geçen gün artmakta. Yeni dönemimizde gerçekleştireceğimiz sinerji toplantılarıyla ağırlığımızı pekiştireceğiz. Bu noktada Büyükşehir Belediyesi ile Balkanlarda ortak çalışmalar gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

YENİ PROJELERE İMZA ATABİLİRİZ

Recep Altepe de, Büyükşehir Belediyesi’nin Balkanlarda gerçekleştirdiği çalışmalarla Bursa ismini Balkanlara kazıdığını vurguladı. Balkanların Bursa için çok önemli olduğunu dile getiren Altepe, ”Biz Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın varlığını orada hep hissettirdik. Balkanlarda ecdat yadigarı eserleri ayağa kaldırıyoruz, yeni eserler kazandırıyoruz. Önümüzdeki günlerde hep birlikte yeni projelere imza atabiliriz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X