Büyümenin ve istihdamın ana kaynağı girişimcilik

Uludağ Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Kutluhan Çeviker, büyümenin ve istihdamın ana kaynağının girişimcilik olduğunu söyledi.

Büyümenin ve istihdamın ana kaynağı girişimcilik

ASLIHAN AYDIN

Çeviker, dün Topluluğun Holiday Inn Otel’de 3’üncüsünü gerçekleştirdiği ‘Zirvede Girişimcilik Çalıştayı’nın açılışında yaptığı konuşmada, en büyük amaçlarının her alanda girişimci adayları çıkarmak olduğunu vurguladı. Büyümenin ve istihdamın ana kaynağının girişimcilik olduğunu kaydeden Çeviker, “Topluluk olarak gençliğin gücünün farkındayız. Gençler olarak biz ülkenin yarınlarıyız ama önce bugünüyüz. Biz gençler sivil toplumda oldukça, değişim de gelişim de ayrı bir boyut kazanacaktır” dedi. 

13 İLDEN ÖĞRENCİ GELDİ

Uludağ Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu Başkan Yardımcısı Okan Yazar da, çalıştaya, 13 ilden üniversite öğrencilerinin katılım sağladığına dikkat çekerek, “Burada 550 öğrenci bir araya geldi. Üniversitelerin yanı sıra liselerden de katılım var. Öğrenci ve iş insanlarını aynı masada buluşturarak, görüşmelerini sağlıyoruz. Öğrenciler iş fikirlerini ve staj taleplerini birebir anlatma imkanı buluyorlar” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X