Buz gibi suya düşen keçiye yardım eli

Bursa’nın İnegöl ilçesinde içinde buz gibi su bulunan bir kuyuya düşen keçiyi kurtarmak isteyen itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı.

Buz gibi suya düşen keçiye yardım eli

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kapağı açık olan kuyuya düşen keçi, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kurtarıldı.

Olay, Bursa’nın İnegöl ilçesi Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesisi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yücel Durmaz gecenin ilerleyen saatlerinde havanın serinlemesiyle keçilerini otlatmaya çıkarttı.

Yeşillik alanda otlayan keçileri geri götürmek isteyen Durmaz’ın yavru keçilerinden biri, kapağı olmayan kuyunun içerisine düştü. Keçiyi, içerisinde lağım suyu olan 3 metre derinliğindeki kuyudan kendi imkanlarıyla kurtaramayan Durmaz, itfaiye ekiplerine haber verdi.

Belirtilen adrese gelen İnegöl İtfaiye ekipleri, merdiven ve halat yardımıyla yavru keçiye ulaşmaya çalıştı. Buz gibi suyun içinde kurtarılmayı bekleyen yavru keçinin çıkardığı sesler çocuk sesinden ayırt edilemezken, ekipler yakaladıkları yavru keçiyi büyük bir özenle dışarı çıkarttı. Titreyen keçi yavrusu battaniyeye sarılarak vücut ısınının normale dönmesi sağlanırken, keçinin sahibi Yücel Durmaz itfaiye ekiplerine teşekkür etti. Bir süre sonra kendine gelen sevimli hayvan, kendi imkanlarıyla ayağa kalkarak sürüye katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X