Buzları Bursa’da eritti

Selami Şahin’in oğlu Lider’le aşk yaşamaya başladığı günden bu yana sevgilisinin ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edildiği konuşulan İrem Derici, önceki akşam Bursa’da konser veren müstakbel kayınpederini izlemeye geldi.

Buzları Bursa’da eritti

KENDİSİNİN HAYRANIYIM

Rıza Esendemir’den ayrdıldıktan sonra Selami Şahin’in oğlu Lider’le aşk yaşamaya başlayan İrem Derici, istenmeyen gelin ilan edildiği iddiasıyla gündemden düşmüyor. Önceki akşam bir sürpriz yaparak Bursa’da sahne alan Selima Şahin’i izlemeye gelen İrem Derici, yalnızca Olay Çekirge’ye konuştu. Derici, ‘Lider’le çok mutlmuyuz. Bu akşam Bursa’ya Selami Şahin’i Lider’in babası olduğu için değil, müzik büyüğümüz üstadımız olduğu için dinlemeye geldim. Kendisinin hayranıyımdır’ dedi. 

LİDER ŞAHİN VOKAL YAPTI

İrem Derici ile yaşadığı ilişki nedeniyle ailesiyle arasının açıldığı iddia edilen Lider Şahin ise Bursa konserinde babasına sahnede vokal yaptı. Bir yandan babasına eşlik edip diğer yandan seyirciler arasında kendisini izleyen sevgilisi İrem Derici’yi göz hapsinde tutan Lider Şahin’in keyfi yerindeydi. İrem Derici, konser boyunca hem sevgilisini hem de müstakbel kayınpederini alkış yağmuruna tuttu.

İrem Derici, arkadaşımız Fırat Toraman’a konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X