C4 yeni motorla gaza bastı

Yenilenen Citroën C4, önemli yeniliklerle otomobilsevere göz kırpıyor.

C4 yeni motorla gaza bastı

Citroen İnallar’dan yapılan açıklamaya göre, araç sağlam karakteri ve sürüş özellikleri ile kompakt hatchback sınıfındaki yerini sağlamlaştırıyor. 

Açıklamada, ”Yenilenen C4, zarif tasarımı, tüm dünyada kendisini kanıtlayan konforu ve gerçek sürüş kalitesine sahip oluşuyla yine segmentinde fark yaratıyor. Araç, hayatı kolaylaştıran karakterine yeni özellikler ekliyor. Yeni farlar ve 3D görünümlü stop lambaları, 7 inçlik dokunmatik ekran, en önemli yenilikler arasında yer alıyor. Tüm özelliklerin yanı sıra yeni nesil verimli PureTech ve BlueHDi motor seçenekleri ile yeni EAT6 tam otomatik şanzımana sahip” denildi. 

Yeni far imzası ile LED gündüz farlarının aracın ön tarafının daha anlamlı ve şık gözükmesine katkıda bulunduğu dile getirilen açıklamada, 2.61 metrelik dingil mesafesi, ayrı ayrı katlanabilir arka koltuklar ve 408 litrelik bagaj kapasitesine de dikkat çekildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X