Çadır Kent Zararlı Böceklere Karşı İlaçlanıyor

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi Süleyman Şah Konaklama Tesisleri zararlı haşerelere karşı ilaçlanıyor. Sıcakların kendisini hissettirmesiyle beraber siv…

Çadır Kent Zararlı Böceklere Karşı İlaçlanıyor

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi Süleyman Şah Konaklama Tesisleri zararlı haşerelere karşı ilaçlanıyor. Sıcakların kendisini hissettirmesiyle beraber sivrisinek ve benzeri haşerelere karşı, mültecilerin sağlıklarının korunması açısından çadır kent gece ve gündüz ekipler tarafından ilaçlanma yapılıyor. İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirten Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Müdürü Hüseyin Ortaç, aralıklarla ilaçlamayı sürdürdüklerini belirterek, ”Sıcakların yaşanmaya başlandığı şu günlerde zararlı haşerelerin misafirlerimize zarar vermemesi için aralıklarla ilaçlamayı sürdürmekteyiz. Özellikle serin havada ve geceleri ilaçlama yaparak insanları rahatsız etmemeye çalışıyoruz. Çadır kentimizde yaklaşık 30 bin Suriyeli misafirimize hizmet vermekteyiz. Elbetteki bu insanların tüm insani ihtiyaçlarının karşılamaya çalışıyoruz” dedi. Püskürtme yoluyla yapılan ilaçlama gece saat 23.00’e kadar sürüyor. İnsanların ilaçtan etkilenmemesi için, özellikle ilaçlamanın gece yapıldığı ve gündüz saatlerinde ise tenha saatlerde ilaçlama yapılıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X