Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Çadır kurup içinde define kazısı yapmış

Bursa’da evinin bahçesine çadır kurarak kaçak kazı yapan şahıs gözaltına alındı.

Bursa'da evinin bahçesine çadır kurarak kaçak kazı yapan şahıs gözaltına

Edinilen bilgiye göre, İznik ilçesi Yeni Mahalle’de tarihi Koimasis Kilisesi’nin doğusunda vaftizhane olarak bilinen ve MS II. yüzyılda inşa edilen tarihi Böcek Ayazması’nın hemen yanı başında bulunan ikametinin bahçesinde çadır kuran Ş.A. (46), iddiaya göre soranlara solucan yetiştireceklerini söyledi.

Kimsenin şüphelenmeyeceğini düşünen ev sahibi, çadırın içinde kazı yapmaya başladı. Polisin kendisini takip ettiğinden habersiz çalışmalarını sürdüren Ş.A., 3 metre derinliğinde ve 2 metre genişliğinde iki ayrı çukur kazdı. İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri ise, bir süredir takibe aldıkları Ş.A.’nın evine operasyon düzenledi.

İznik İlçe Emniyet Müdürünün de katıldığı baskınla ortaya çıkan kaçak define kazısının ardından polis, bahçe ve evde arama yaptı.

Kaçak kazıda kullanılan aletler ele geçirilirken, insana ait olduğu sanılan kemik parçaları bulundu. Ş.A. gözaltına alınarak emniyete götürülürken, kendisine yardım eden bir kişi de aranıyor. 


Avatar Seç KAPAT
Osmangazi Belediyesi Olağan Meclis toplantısında önemli kararlar alındı.
Sıradaki Haber Osmangazi Belediyesi’ne ait spor ve sosyal tesislere zam kararı