Çağatay Ulusoy’dan şaşırtan beğeni!

Çağatay Ulusoy’un beğenisi hayranlarının gözünden kaçmadı. Fark edip geri çekse de artık çok geçti.

Çağatay Ulusoy’dan şaşırtan beğeni!

2013’te Medcezir dizisinde birlikte rol alan ve aşk yaşayan Serenay sarıkaya ile Çağatay Ulusoy dizi bittikten bir süre sonra ayrıldı.

Serenay Sarıkaya, ilişki biter bitmez 2015 yılında aynı markanın reklam yüzü olduğu Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başladı.

Çağatay Ulusoy geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya’nın başrolünü üstlendiği Fi dizisinin sosyal medyadaki tanıtımını beğendi.

Ulusoy, beğenisini hemen geri alsa da bu durum takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Çağatay Ulusoy daha önce de ayrıldığı sevgilisi Duygu Sarışın’ın gönderisini yanlışlıkla beğenmişti…

NETFLİX’İN İLK TÜRK DİZİSİ

Tüm dünyanın izleyeceği ilk Türk orijinal Netflix dizisinin başrolünde Çağatay Ulusoy yer alacak. Dizi, Osmanlı ve Türk efsanelerinin yanı sıra tarihten esinlenen bir kahramanlık hikayesini anlatacak.

Mayıs 2017’de imzalandığı duyurulan Netflix’in ilk Türk orijinal dizisinin detayları netleşmeye başladı. Osmanlı ve Türk efsanelerinin yanı sıra tarihten esinlenen bir kahramanlık hikayesini anlatacak. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği diziyi Behzat Ç. dizisiyle tanınan Ercan Mehmet Erdem ve Ezel, Suskunlar gibi başarılı projelere imza atmış Pınar Bulut kaleme alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X