Bursasporlu Çağatay Yılmaz: ‘Seni sevmeyi ağır ödüyoruz’

Gol sayısını 11’e yükselten ve krallıkta yeniden zirveye yerleşen 23 yaşındaki Çağatay Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşıma “Seni sevmeyi ağır ödüyoruz” notunu düştü.

Bursasporlu Çağatay Yılmaz: ‘Seni sevmeyi ağır ödüyoruz’

Serik Belediyespor karşısında atılan iki gole de imzasını atan Bursaspor takım kaptanlarından Çağatay Yılmaz, maçın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Attığı golün ardından yaşadığı sevinci paylaşan 23 yaşındaki futbolcu, fotoğrafın altına “Seni sevmeyi ağır ödüyoruz” notunu düştü. Bu paylaşım, yeşil beyazlı taraftarlar tarafından yüzlerce kez beğenildi.

KRALLIKTA ZİRVEYE YERLEŞTİ

Diyarbekirspor maçının ardından toplamda 7 maç ceza alan Çağatay Yılmaz, bu süreçte maçlarda takımının yanında olamamıştı. Dün attığı gollerle birlikte bu sezon ligdeki gol sayısını 11’e yükselten deneyimli futbolcu, gol krallığında da tekrar zirveye yükseldi. Çağatay’ı gol krallığında 10’ar gollü Esenler Erokspor’dan Alper Kahraman Yeni Mersin’den Erdem Onur Beytaş ve Karacabey Belediyespor’dan Ersel Aslıyüksek takip ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X