Bursaspor’da Çağatay Yılmaz’dan mesaj var!

7 maçlık cezasını tamamlayan ve Ankara Demir maçında forma giyecek olan Çağatay Yılmaz, “Çok büyük camiayız. Taraftarımız bizim arkamızda hep dursun” ifadelerini kullandı.

Bursaspor’da Çağatay Yılmaz’dan mesaj var!

Bu sezon kaydettiği 9 golle Bursaspor’un en golcü ismi olan takım kaptanlarından Çağatay Yılmaz, 7 maçlık cezasının sona ermesinin ardından pazar günü Ankara Demirspor deplasmanında formasına kavuşacak.

14 haftadır galibiyet hasreti çeken takımının en büyük umudu olan 24 yaşındaki Çağatay, yeşil beyazlı taraftardan desteklerini sürdürmesini istedi.

ÇOK BÜYÜK CAMİAYIZ

‘Topa Değil Adama’ isimli belgeselde Furano YouTube kanalına konuk olan Çağatay Yılmaz, “Bu formanın hayaliyle yaşadık. Burada kaptan olmak da hayalimdi. Şimdi de hayalimi gerçekleştirdim. Taraftarımız, biz sokakta oynasak bizi kaldırımda desteklerler. Bize her yerde saygı gösteriyorlar. Çok büyük camiayız. Taraftarımız bizim arkamızda hep dursun” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X