Çağlar farklı başladı!

8 grupta 33 takımın yer aldığı Yıldız Erkekler 1. Küme Futsal’da heyecan start aldı. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan ilk maçlarda Cavit Çağlar Ortaokulu, 80. Yıl Cumhuriyet’i 7-4 mağlup etti. Rahim Keskin, Hamzabey ve Vani Mehmet de rakiplerin

Çağlar farklı başladı!

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen Yıldız Erkekler 1. Küme Futsal’da heyecan start aldı. 8 grupta 33 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği organizasyonda A Grubu’nda Cavit Çağlar Ortaokulu, 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nu 7-4 mağlup ederek iddiasını ortaya koydu. Rahim Keskin Ortaokulu da Emine Hasan Özatav Ortaokulu’nu 14-1 yenerek sükse yaptı.

FİNAL ŞUBATTA

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan maçlarda B Grubu’nda yer alan Hamzabey Ortaokulu, Vakıf Ortaokulu’nu 6-0 mağlup etti. Yine B Grubu’nda mücadele eden Vani Mehmet Ortaokulu ise Çukurca Fun Club Ortaokulu’nu 6-2 ile geçti. Organizasyonda grup maçları 16 Ocak’ta tamamlanacak. Final maçı ise 13 Şubat’ta oynanacak.

Oynanan her müsabakadan önce Fırat Kalkanı operasyonunda şehit olan askerlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X