Çağlar Söyüncü Freiburg’la anlaştı

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun 20 yaşındaki stoperi oyuncusu Çağlar Söyüncü, Bundesliga’ya yükselen Freiburg’la anlaştı.

Çağlar Söyüncü Freiburg’la anlaştı

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Çağlar’ın transferi için Freiburg’la daha önce anlaştıklarını hatırlattı. Çağlar’ın da Alman ekibiyle görüşmelerinin önceki gece olumlu sonuçlandığını kaydeden Özkan, “Çağlar önümüzdeki günlerde Almanya’ya gidip, sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak” dedi.

Geçen yıl ve bu sezon Altınordu ile PTT 1. Lig’de 34 maça çıkan Çağlar, A Milli Futbol Takımı’nın 24 Mart 2016’da İsveç’le oynadığı maçta ilk kez A Milli Takım formasını giydi. Altınordu, Alman temsilcisinden transfer için 2.5 milyon Euro, yani yaklaşık 8 milyon 400 bin TL bonservis bedeli alacak. Altınordu, ayrıca Çağlar’ın başka bir kulübe transferinden yüzde 30 pay kazanacak. Çağlar’ın Freiburg’dan aylık 50 bin euro alacağı iddia edilirken, genç savunmacı attığı gol ve forma giydiği maçlara göre ekstra bonuslar elde edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X