Çağlar: Türkiye`yi ayağa kaldıran lider

İslamköy`deki tören, 60`lı ve 80`li yıllara damga vuran çok sayıda eski milletvekili, bakan ve siyasetçiyi bir araya getirdi.

Çağlar: Türkiye`yi ayağa kaldıran lider
Törene katılanlar arasında yer alan Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar, Süleyman Demirel’in Türk siyasetine damga vurduğu 50 yılın son 30 yılında kendisiyle beraber olma şansına sahip olduğuna dikkat çekerek, Demirel’in, bir çok eksiği bulunan, yeni kalkınan Türkiye’yi ayağa kaldıran bir lider olduğunu söyledi.
 
Bugün dünyanın çok hızla ilerlediğinin altın çizen Çağlar, şu değerlendirmelerde bulundu:
 
‘Ama bir 50 yıl evvele baktığımız zaman yeni kurulan cumhuriyetin elektriği yok, yolu yok, fabrikası yok. Bunları başaran bir iktidarın bir başı olarak büyük hizmetler yaptı. Bugün de ülkesine yaptığı 50 yıllık hizmeti burada bir kez daha gördük. Biz de kendisiyle beraber o hizmetlerin bir kısmında bulunduğumuz için şanslıyız. Benim yaş grubum çok şanslı. Ama bugünkü ve gelecekteki iktidarlar da büyük işler yapmak için çaba sarf edecekler. Ve herkes faydalı olmaya uğraşacaktır.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X