Çağlar’dan dev ziyaret

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, Recep Bölükbaşı ve Ertuğrul Sağlam’la bir araya geldi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’na TFF seçimlerindeki desteğinden dolayı teşekkür eden Mustafa Çağlar, Ertuğrul Hoca’ya başarı diledi.

Çağlar’dan dev ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Bursalı iş adamı Mustafa Çağlar, Bursaspor yönetimini ve teknik heyeti bugün Özlüce Tesisleri’nde ziyaret etti. 

Bu önemli buluşmada Türk futbolu ve yeşil beyazlı kulüp masaya yatırıldı. Uzun bir aranın ardından Bursa delegasyonundan Mustafa Çağlar gibi önemli bir ismin  Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kuruluna seçilmesi Recep Bölükbaşı yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı. Çağlar, bu anlamda kendilerine destek veren Bölükbaşı yönetimine teşekkür etti. 

SAĞLAM’LA DA GÖRÜŞTÜ

Başkan Recep Bölükbaşı, Çağlar’ı başkanlık katında ağırlarken, ziyarette  yönetim kurulu üyesi Nihat Sapan, Başkan Danışmanı Mesut Mestan  ve OLAY Medya Spor Müdürü Orhan Güney de hazır bulundu. 

Mustafa Çağlar, daha sonra Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’la bir araya geldi. Genç teknik adama, yeni görevinde başarılar dileyen Mustafa Çağlar, takım hakkında da bilgiler aldı. Ertuğrul Hoca da, Çağlar’a ziyaretinden dolayı teşekkür edip, TFF’deki görevinde başarılar diledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X