Çağlar’dan Şahin’e tam destek

TFF’nin Bursalı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, GHSİM Süleyman Şahin’i ziyaret ederek. Bursa’da yapılan çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Çağlar’dan Şahin’e tam destek

Futbol Federasyonu’nun sponsorluklar ve pazarlamadan sorumlu Bursalı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, dün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i makamında ziyaret etti. 

Çağlar’a OLAY Medya Spor Müdürü Orhan Güney de eşlik ederken, yaklaşık 1 saat süren görüşme oldukça samimi bir havada geçti. İl Müdürü Şahin, Çağlar’ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtirken şöyle konuştu:

 

BİZE GÜÇ VERİYOR

“Futbol Federasyonu yönetiminde Bursamız’dan sizlerin olması bize büyük güç veriyor. Biliyoruz ki Mustafa Çağlar gibi değerli bir ismimiz orada bizleri temsil ediyor. Çekinmeden de arıyoruz, sağolun bize her türlü desteği sağlıyorsunuz.” Bursa sporuna hizmetlerinden dolayı İl Müdürü Şahin’i tebrik eden Mustafa Çağlar ise, “Çalışmalarınızı takdir ediyor ve beğeniyoruz. Federasyon olarak her zaman yanınızdayız. Sizinle gurur duyuyoruz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” diyerek Şahin’e başarı dileğinde bulundu.

 

HER ŞEY BURSA İÇİN

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, TFF’nin Bursalı yönetim kurulu üyesi Mustafa Çağlar’ı, Olay Medya’da ki makamında ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mustafa Çağlar, Futbol Federasyonu olarak Bursa’ya desteklerinin artarak devam edeceğini söyleyip, BASKF Başkanlığı görevini üstlenen Osman Kılıç’ı tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X