Çağlar’dan Yıldız’a ziyaret

Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, Bursa’nın yeni Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Mustafa Çağlar da katıldı.

Çağlar’dan Yıldız’a ziyaret

AYKUT GÜNGÖR-OKTAY KAYALAR

Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a, yeni görevinde başarılar dileyen ve annesi Hacı Hacer Çağlar’ın cenaze töreninde alınan önlemler için teşekkür eden Çağlar, Bursa’ya ilişkin bilgiler verdi. 

Bursa’nın Türkiye’nin en büyük sanayi bölgelerinden biri olduğunu aktaran Çağlar, “Uzun yıllar Bursa’da sanayicilik yaptım. Hala 10 bine yakın çalışanımız var. Büyük bir aileyiz. Bursa önce Balkanlar’dan yoğun göç aldı. Sanayinin gelişip büyümesiyle Türkiye’nin her yerinden vatandaşlarımız geldi. Bunlar, şehirle kaynaştılar, özdeşleştiler. Bursa’da devlete saygı çok fazladır. Emniyet teşkilatına Bursalılar’dan büyük saygı ve yakınlık göreceksiniz. Bursa’nın sanayicisi özverilidir, her zaman destek olur” diye konuştu.

Cavit Çağlar, her zaman Emniyet teşkilatının yanında olduğuna vurgu yaparak, “Milletvekili, bakan ve işadamı kimliğimle her zaman Emniyet teşkilatı ile iç içe oldum. Emniyet’e yönelik en büyük kampanyayı benim grubum başlattı” dedi. Çağlar, Yıldız’a Olay Medya hakkında da bilgi verdi. 

Ziyaretten duyduğu memnuyetini dile getiren Emniyet Müdürü Selami Yıldız da, Çağlar’ın Emniyet teşkilatına desteklerini bildiğini kaydetti. 

Yıldız, kamuoyunun bilgilendirilmesinde medyanın öneminin altını çizerek, “Medya desteği teşkilatımız için önemli. Medya desteği olmazsa kendimizi anlatmada eksik kalıyoruz. Olay Medya’yı Bursa Emniyet Müdürü olduktan sonra daha dikkatli takip ediyorum” dedi.

Ziyarette Çağlar’a, Olay Medya Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali İnan, Olay Gazetesi Genel Yayın Müdürü Engin Özpınar, Olay Televizyon Genel Yayın Müdürü İsmail Öztat, Olay Televizyonu Haber Müdürü Esat Kaplan, Olay Medya Spor Müdürü Orhan Güney, Olay Gazetesi yazarları Ahmet Emin Yılmaz ve Mustafa Özdal ile Olay Televizyonu Program Müdürü Uygar Külhaşoğlu da eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X