Çağlayan Bayburtlularla bir araya geldi

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümünde Bayburtlularla buluştu.

Çağlayan Bayburtlularla bir araya geldi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Bayburt’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 97. yıldönümü gecesine katıldı. Pogramda konuşan Çağlayan, “Bayburt bizim gözümüzde o kadar büyük bir şehirdi ki, İstanbul bile büyüdükçe Bayburt’a benzemeye başlamış derdik. Çocukluğumun geçtiği bu şehri çok iyi tanıyorum. Hafızamda hala yeri vardır. O günler geçti, bugünlere geldik. Bugün Orhangazi’deyiz. Hepimiz şu anda yaşadığımız bu bölgeye bu coğrafyaya hizmetle mükellefiz ki inşallah sonuna kadar da bu mükellefiyetimizin gereğini yerine getirmeye gayret edeceğiz” dedi.

Çağlayan, “Milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını milletini seven bir halkız diye sürdürdüğü konuşmasında, dolayısıyla o güzel hasletlerimizi buraya taşımak. Burada Osmanlı’nın torunlarıyla, bu payitahtahtaki torunlarla, evladı fatihanın emanetleri ile beraber bir kardeşlik havasında, bir birlik ve bütünlük içinde inşallah buralara, bu coğrafyaya, Orhangazi’nin güzel insanlarına hizmet vermeye çalışıyoruz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Allah bu güzel havayı, bu kardeşlik ruhunu daha da yüksek seviyelere taşıyacak, hal ve hareketleri, tavır ve davranışları bizlere ziyadesiyle nasip etsin” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X