Çağlayan nakliyecilerin sorunlarını dinleri

Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi’ni AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin ve Belediye Meclis üyesi Serkan Ateş ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, nakliyeci esnafının sorunlarını dinledi.

Çağlayan nakliyecilerin sorunlarını dinleri

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Orhangazi’nin en önemli değerlerinden biri olduğunu belirterek, 272 üyeli Taşıyıcılar Kooperatifi’nin daha büyük bir yere ihtiyacı olduğunu bildiklerini ve bu konuda yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Çağlayan, “Daha önce de belirttiğimiz gibi İznik Gölü sahilinde Orhangazi Belediyesi’ne ait bir arsayı Taşıyıcılar Kooperatifimize tahsis etmek istiyoruz. Bu tahsis için de ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Bu arsanın kooperatifimize tahsisi ile birlikte Taşıyıcılar Kooperatifi için daha geniş ve rahat bir mekan kazandırmış olacağız. Kooperatifimiz esnafının bulunduğu yeri ise yine ticari anlamda değerlendirerek, kooperatifi ekonomik açıdan güçlendirmek istiyoruz” dedi.

Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Beytullah Güneş de, sorunlarını dinleyen Çağlayan ve beraberindekilere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X