Çağlayan’dan kutlama

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Sakarya’daki Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları makamında ağırlarken, başarılı karatecileri kutladı.

Çağlayan’dan kutlama

NEVZAT OKUMUŞ

Sakarya’da düzenlenen Yıldızlar ve Minikler Türkiye Karate Şampiyonası’nda başarılı olan Orhangazili sporcular Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından ödüllendirildi.

Şampiyonada Orhangazi Belediyespor adına 42 kiloda yıldızlar Türkiye şampiyonu Fatma Satık ve 35 kiloda minikler Türkiye şampiyonu Azra Betül Ayaz, Orhangazi Karate ve İhtisas Kulübü sporcuları 57 kilo Türkiye ikincisi Muhammet Yavuz, 40 kiloda Türkiye ikincisi Ömer Faruk Yılmaz ile +55 kiloda yıldızlar Türkiye üçüncüsü Oğuz Can, Başkanı Çağlayan’ı makamandı ziyaret etti.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Rıdvan Güvenir’in de katıldığı ziyarette, oyuncularla tek tek ilgilenen Başkan Neşet Çağlayan, başarıları gururla takip ettiğini, devamının geleceğinden kuşkusu olmadığını söyledi. Çağlayan, “Biz üzerimize düşeni yaptık, her zaman yapmaya devam edeceğiz. Sizler spor hayatınızı sürdürün, bizlere de sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak düşsün” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X