Çağlayan’dan şehit ailelerine ziyaret

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eşi Zöhre Çağlayan, Belediye Meclis üyeleri Mine Kurtiş, F. Zehra Höçük ve Fikret Nogal, 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi ilçedeki şehit ailelerini ziyaret ederek sohbet edip ihtiyaçlarını sordu.

Çağlayan’dan şehit ailelerine ziyaret

NEVZAT OKUMUŞ

Çağlayan’ın armağan ettiği Türk Bayrağını eline aldığında duygulanan şehit babası İlhan Özçelik, “Bundan daha güzel hediye olamazdı” diyerek gözyaşlarını tutamadı. Özçelik’in gözyaşları Çağlayan ve beraberindekileri duygulandırırken, grup buradan sonra şehit aileleri ziyaretini sürdürdü. 

Belediye Başkanı Çağlayan şehit aileleriyle sohbet ederken, “30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde vatan için şehit düşen tüm şehitlerin geride kalan emanetlerinin halini hatırını sormak istedik. Sizlere bizim anne babamızsınız gözüyle bakıyoruz. Bizleri de bir evladınız gibi görün. Her derdinizin bir şekilde dermanı olmaya çalışıyoruz. Onlar vatan için canlarını feda ettiler. Bizler de bu vatan için çalışarak hem şehitlerimize, hem de vatanımıza karşı borcumuzu ödemenin gayreti içindeyiz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X