Çakalların Bursa keyfi

Çakallarla Dans serisinin son filmi ‘Çakallarla Dans 4’ün galası dün akşam Kent Meydanı Avşar Sineması’nda yapıldı. Geceye seyircinin ilgisi büyüktü.

Çakalların Bursa keyfi

SİNEMASEVERLERİ SELAMLADILAR…

Kısa süre önce seyirciyle buluşan ancak vizyondan önce tanıtımlarıyla bile internette rekor kıran ‘Çakallarla Dans 4’ün oyuncuları Timur Acar, Hande Katipoğlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin ve Alper Baytekin Kent Meydanı’ında Bursalılarla buluştu. Büyük ilgi gören galada iki farklı salonda seyirciyi selamlayan oyuncular yoğun sevgi karşısında mutlu oldu.

ETKİNLİK ÖNCESİ KEBAP ZİYAFETİ…

Filmin yönetmeni Murat Şeker’le senaristlerden Ali Tanrıverdi’nin de katıldığı gala öncesi soluğu Uludağ Kebapçısı’nda alan oyuncular, burada kendilerine ziyafet çekti. Filmin farklı şehirlerde düzenlenen galalarına katılarak seyirciyle bütünleşmenin büyük keyif olduğunu söyleyen yönetmen Murat Şeker, ‘Eğlenceli ve bol kahkahalı bir film oldu’ dedi.

GALALAR DEVAM EDECEK

Kent Meydanı AVM’de 2 Aralık’ta Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece’nin rol aldığı ‘Görümce’, 3 Aralık’ta da Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın ‘İkinci Şans’ filmlerinin galaları yapılacak.

Filmin başrol oyuncusu Timur Acar’la arkadaşımız Fırat Toraman görüştü.

Galada iki farklı salonu da ziyaret edip seyirciyi selamlayan oyuncular, sevenleriyle selfie yapmayı da ihmal etmediler.

Oyuncular gala öncesi Ulkudağ Kebapçı’sında ziyafet çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X