Çakır Rock yapacak!

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır 9 Şubat’ta çocuklarla şarkı söyleyecek.

Çakır Rock yapacak!

Çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerinden destek gelmeye devam ediyor. Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı’nın (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için 9 Şubat tarihinde gerçekleştireceği “Yıldızların şarkıları çocukların yarınları” konseri için spor dünyasının iki önemli isminden daha destek geldi. FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır ile Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sanatçılar ile spor dünyasının ünlü isimlerinin buluştuğu konserde sahneye çıkıp destek verme kararı aldı.

TANITIM PAZARTESİ

Usta müzik adamı Metin Özülkü’nün müzik direktörlüğünü yaptığı proje kapsamında düzenlenecek konser, 9 Şubat Salı günü TİM Maslak Show Center’da gerçekleştirilecek. Konser öncesinde Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) Levent’te bulunan tesislerinde 4 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’de proje detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı düzenlenecek. Geçtiğimiz günlerde stüdyoya giren FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır ilk ses provasında mikrofonla buluştu. Çakır ile Feridun Düzağaç düet yapıp rock söyleyecek.

HEYECAN VERİCİ

İlk kez böyle bir projede yer aldığını ifade eden Cüneyt Çakır, “Çocuklar yararına gerçekleştirecek bir projede yer almak mutluluk verici ancak yüzlerce insanın önünde sahnede şarkı söyleyecek olmak da bir o kadar heyecanlı. Bu heyecanımı, benimle birlikte projede yer alan büyük isimler bir parça da olsa hafifletiyor. Hayatımın bir parçası olan müzik konusunda şimdiye kadar hiç söylemek gibi bir deneyimim olmadı ancak iyi bir Rock dinleyicisi olduğumu söyleyebilirim. Feridun Düzağaç gibi güçlü bir sesle düet yapacağım. Umarım keyifli bir performans çıkar ortaya” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X