Çakır’ın altın kulaçları

Yıldızlarda birinci, küçüklerde de ikinci olan başarılı okul, Mayıs ayındaki Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde Bursa’yı temsil edecek.

Çakır’ın altın kulaçları

Yüzmede büyük bir atılım içinde olan Bursa, başarılı okullarla birlikte başarılı sporcular da çıkarmaya devam ediyor… İşte bunlardan biri de Çakır Eğitim Kurumları… 9 yıl önce hizmete giren yüzme havuzuyla birlikte Bursa’daki faaliyetlerde adını zirveye taşıyan Çakır, bu yıl da İl Birinciliği’nde kürsüyü kaptırmadı…  Yıldızlar İl Seçmelerinde Bursa birincisi olan Çakır Eğitim Kurumları, Küçükler kategorisinde de Bursa ikincisi oldu. 

5 BİRİNCİLİK

Yıldızlarda Alp Sarandöl, Arda Sandıkçı, Bora Dardağan, Bora Altınok, Hazar Kadiroğulları, Melih Kaya, Yamaç Kök, Beste Kuruefe, Doğa Sönmez ve Melike Sarıbal’dan oluşan takım, mutlu sona ulaşarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Atıcılar Yüzme Havuzunda gerçekleşen  ve 28 okuldan 160 sporcunun yarıştığı organizasyonda 5 birincilik, 1 ikincilik, 7 de üçüncülük kazandılar. 

YARIFİNALLER MAYIS’TA

Çakır Eğitim Kurumları, Mayıs ayında hem yıldızlarda hem de küçüklerde Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde Bursa’yı temsil edecek. Küçükler İl Seçmesi yarışlarında da Ahmet Emre Güçer, Can Acarbabacan, Batu Sarandöl, Utku Çetin, Sarp Oruç, M.Yağız Onur müsabakalara katıldı. Bu isimler 480 kişi arasından 2 birincilik, 5 ikincilik, 6 üçüncülük elde etti. 

Hepsi özkaynak

Milli Takımlar eski Antrenörü Durak Gültaş’ın baş antrenörlüğünde yaş kategorilerine göre oluşturulan 5 farklı takım, haftanın 7 gününe yayılan yoğun bir antrenman programı ile çalışıyor. Bu çalışmaların sonucu da başarı olarak geri dönüyor. En önemlisi de Çakır Eğitim Kurumları, sporcu transferi yapmadan kendi öğrencisini yetiştirerek başarıyı yakalıyor.

Sertifikalı havuz

Çakır Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan yarı olimpik, ozonla klorlanan ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün Temiz Havuz Sertifikasına sahip yüzme havuzu, hizmete girdiği 9 yıldan buyana her yıl şampiyon sporcular çıkarıyor. En son, Arda Sandıkçı, Küçükler Türkiye Şampiyonası’nda 200 metrede Türkiye 3’ncülüğünü Bursa’ya getirmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X