Çakmak: “Sektörümüzün Hak Ettiği Yere Gelmesi İçin Göreve Talibiz”

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan Adayı Emin Çakmak, yarından itibaren 81 il ve 50 ilçeyi kapsayan 27 bin kilometrelik 100 gün sürece…

Çakmak: “Sektörümüzün Hak Ettiği Yere Gelmesi İçin Göreve Talibiz”

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan Adayı Emin Çakmak, yarından itibaren 81 il ve 50 ilçeyi kapsayan 27 bin kilometrelik 100 gün sürecek Türkiye Seyahatine çıkıyor. Çakmak, yaptığı açıklamada, dünyada ve ülkemizde her alanda olduğu gibi, turizmde de dönüşümün çok hızlı yaşandığını belirterek, “Bu hızlı dönüşüm, sektörel sorunlarımızı da hızla artırmaktadır. Mevcut TÜRSAB yönetimi ne öngörüleriyle, ne mevcut yönetim anlayışıyla, nede teknolojik alt yapısıyla sorunlarımızı çözememekte, mevcut 1618 sayılı yasamız ise artık ihtiyaçlarımıza cevap vermemektedir” dedi Çakmak, şunları kaydetti: “Bizler ’TÜRSAB hepimizin’ diyen arkadaşlarımızla beraber; TÜRSAB’ımızı çağ dışı kalmış yönetimden kurtarmak, gerçek işlevine kavuşturmak için TÜRSAB’ın sahipleri olan siz seyahat acentası üyelerimize hizmet etmeye talip olduk. Bizler, sektörümüzde çalışan tüm emektar kardeşlerimizin haklarını korumak, sorunlarını çözmek ve sektörümüzün hak ettiği yere gelmesi için bu göreve talibiz. Ailelerimizin rızıkları, mesleğimizin onuru ve geleceği sizlerin elindedir. Tüm meslektaşlarımızın ümidi ve geleceği de yine sizlerin sağduyulu kararlarınızla korunacaktır. Sektörüne, meslektaşlarına saygısı olmayan sadece kendi şahsi çıkarları için çalışanlara artık dur diyelim. Bizler 81 il temsilcimiz, koordinatör ve danışmanlarımızdan oluşan 100’ü aşkın arkadaşımız ile güç birliği yaparak her gün çalışıyor, çözüm önerilerimizi siz sektördeki kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Hep birlikte, tek vücut olarak, Aralık 2015 genel kurulunda üyesine hak ettiği değeri vermeyen mevcut yönetimi değiştirecek cevabı vereceğinize inancımız tamdır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X