Çakmakla oyun evi yaktı

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Bilalköy mahallesinde iki katlı evde çıkan yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Çakmakla oyun evi yaktı

Edinilen bilgilere göre, Bilalköy mahallesinde Hasan Cerrah’a ait iki katlı evin birinci katında iddiaya göre 5 yaşındaki Ömer Y. ve Aysu C., evde buldukları çakmakla oyun oynamaya başladılar. Anne ve babasının evin dışında olmasını fırsat bilen çocuklar, çakmakta oyun oynadıkları sırada koltuğu tutuşturdular. Koltuğun yanmaya başlaması ile korkan çocuklar evden dışarı kaçtılar. Odadaki eşyaların alev aldığını gören aile, ellerine aldıkları kovalarla yangını söndürmeye çalışsalar da başarılı olamadılar.

Televizyon patladı

Yangın nedeniyle odada bulunan televizyon patlarken, haber verilmesi üzerine yangın yerine gelen İnegöl İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevler diğer odalara ve üst daireye sıçramadan söndürdü. Yangında odada bulunan eşyalara tamamen yandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X