Çaldığı araçla kaza yaptıktan sonra uyuyakaldı

Gemlik ilçesinde, bir kişinin, düz kontak yöntemiyle çaldığı otomobille kaza yaptıktan sonra yol kenarında uyuyakaldığı ileri sürüldü. Zanlı, polis tarafından gözaltına alındı.

Çaldığı araçla kaza yaptıktan sonra uyuyakaldı
Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, Gemlik-Kumla Mahallesi yolunda A.P’ye ait 16 AP 353 plakalı otomobilin kenardaki aydınlatma direğine çarptığı ihbarı üzerine olay yerine gitti.
 
İçinde kimsenin bulunmadığı aracı inceleyen ekipler, arka koltukta LCD ekranlı bir televizyon gördü. Ekipler, otomobilin düz kontak yapılarak çalıştırıldığını tespit etti.
 
Aracın çalınmış olabileceği ihtimali doğrultusunda çevrede arama yapan ekipler, bir kişinin yol kenarındaki çekyatta uyuduğunu fark etti. Bu kişinin, ilçede birçok araç hırsızlığı olayına karışan Y.V. olduğu belirlendi.
 
Kumla Mahallesi’nde park halindeki söz konusu otomobili düz kontak yöntemiyle çalıştırarak çalan Y.V’nin, televizyonu ise açık unutulan balkon kapısından girdiği evden çaldığı ve Gemlik’e giderken kaza yaptığı saptandı.
 
Üzerinde 3 gram esrar bulunan Y.V, gözaltına alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X